Østerlars Rundkirke i gråvejr.
Kalket og med sandstens skærver.

Kalk & Mørtel

Vi laver kalk og mørtel efter gamle traditioner. Alle vore mørtler er lavet på kulekalk. Kalken kommer fra Faxe Kalkbrud og læskes i de store kalkkar på Mørtelværket i Hammersdal på Bornholm. 
 
Kalk & Mørtel Kalk og Mørtel produkter
 
Lagret kulekalk har lagret i minimum 2 år. Særdeles velegnet til kalkning af huse og facader. Denne kalk bruges til mange af Bornholms Kirker. Meget velegnet til kælder rum og stalde. Kalken er diffusions åben. Det betyder at vægge kan "ånde"
 
Kalken fås i 5 og 15 kg spand og 125 kg tromle.
Lagret Kulekalk (Kirkekalk)
Kulekalk læsket på Mørtelværket i Rutsker. Anvendelig til vægge og facader. Velegnet til stalde og kælderrum m.m. Kalken er diffusions åben hvilket betyder at væggen kan "ånde".
 
Kalken fås i 5 eller 15 kg. spand. Og i tromler med 125 kg.
Læsket kalk
Grusmørtel  0/4 mm. Recept mørtel. Murermørtel til opmuring, vægge, facader og pudsning. Også velegnet til reparationer. Mørtlen blandes som regel med cement, men kan også bruges alene og med hydraulisk kalk til opmuring/ reparation af gamle huse eller efter gammel byggeskik.
 
Grusmørtlen produceres som standard 6,6 % kalkindhold, men kan også leveres i andre kalk blandinger herunder 5,1 % og 12%.
 
Grusmørtlen leveres i 25 kg poser, 900 kg bigbag, og i løsvægt.
 
Grusmørtel
Sandmørtel 0/2 mm. Mørtel til pudsning af facader og mure ude og inde. Sandmørtlen produceres som standard 6,6 % kalkindhold.Kan også leveres i andre kalk procenter. Mørtelen er velegnet il reparationer og til istandsættelse efter gamle byggeskikke.
 
Sandmørtlen leveres i 25 kg poser, 900 kg bigbag og i løsvægt. 
 
 
Sandmørtel
Sandmørtel S36. 0/1 mm. Meget fin sandmørtel til pudsning inde og ude af vægge og facader. Giver et meget flot "fløjls-agtigt" glat udtryk. Mørtlen er velegnet til restaurering og reparationer.
 
Leveres i 25 kg. poser og 900 kg. bigbag  (på Bigbag må der påregnes leveringstid)
 
Sandmørtel S36
Container til leje ved store murer opgaver. Containeren kan hæves 1 meter over niveau, hvilket letter arbejdet med at blande mørtel. Den har én åben side og låg.
 
Ring til os for tiibud
 
Mørtel container

Forhandlere

Vores Kalk og Mørtel produkter kan købes hos følgende forhandlere: 
  •  Bygma Bornholm
  •  Stark Bornholm
Køb direkte hos os på 21 24 20 61
 
 
       
Grusmørtlen er 3.parts overvåget af Dancert.
 

Sikkerhedsdatablade

Bornholm Mørtel & Transport | CVR: 56708219 | Skolekrogen 6, 3740 Svaneke - Bornholm | Tlf.: 21242061